• Advantage loppemiddel giver din kat et loppefrit liv

  Advantage er et super loppemiddel (foto: billigdyrehandel.dk)

  Advantage er et super loppemiddel (foto: petworld.dk)

  Katte er nogle fantastiske dyr. De smidige små væsner kan fange fugle eller mus, hvis de vil. De har en ufattelig tålmodighed, når de er på jagt. Den tålmodighed har de ikke, når de bliver kælet. Pludselig bliver det for meget, og så slår de fra sig. Nogle vil kalde dem utilregnelige, men det er også det, der gør dem så charmerende.

  De har nemlig deres helt eget væsen, og de gør, som det passer dem. Derfor kan de også finde på at løbe på eventyr. De kan sagtens være væk i flere dage, men de vender som regel altid hjem til maden og kærligheden. Når det regner, kan de godt lide at putte indenfor. Det samme gør sig gældende, hvis der er et koldt snevejr.

  Men ellers kan katten i det hele taget godt lide at være udenfor på eventyr. Derfor er den også udsat for lopper. Det er ikke til at styre, hvor den løber hen, eller hvornår den gør det. Af selvsamme årsag kan det være en god idé at give en regelmæssige loppekur. Lopper er nemlig den mest udbredte parasit blandt katte. Den lever af at suge deres blod, og det er på ingen måde rart for katten.

  Brug Advantage loppemiddel til din kat

  Hvis din kat skal leve et loppefrit liv, kan du give den Advantage loppemiddel. Det forebygger i fire uger, men det dræber også de nuværende lopper i løbet af et døgns tid. På den måde er det en effektiv to-i-en loppekur.

  De hyppigste symptomer på lopper er kløe, og hvis man ikke får gjort noget ved det, kan det blive rigtig slemt. Derfor er det en god idé at forebygge mod lopper. Det fortjener din kat, og det kan i sidste ende også gøre livet nemmere for dig.

  Læs mere om Advantage loppemiddel til katte her

  Se flere loppemidler her:

  Loppemidlet advantage kommer i pipette til både kat og hund

  Det første du skal købe til katten er et kradsebræt

  Categories: Dyr, Hund, Kat, Loppemidler, Pels, Sundhed

  Tags: , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.