• Alle hunde skal bære hundetegn, og udvalget er stort

  Din hund kan ikke undvære et hundetegn (foto: billigdyrehandel.dk)

  Din hund kan ikke undvære et hundetegn (foto: billigdyrehandel.dk)

  Det er ifølge dansk lovgivning et krav, at man som hundeejer sørger for, at lige fra hunden er fire måneder gammel, så skal den altid bære ejerens navn og adresse med sig på et hundetegn, der sidder på halsbåndet. Det er ikke lovpligtigt, at man også tilføjer sit mobilnummer eller hundens navn, men med førstnævnte bliver det noget lettere for ham eller hende, der finder hunden, hvis vedkommende med det samme kan komme i kontakt med ejeren ved at ringe op. På denne måde kan du som hundeejer også hurtigere og nemmere få din hund igen, uden at det er nødvendigt at have fat i politiet, en dyrlæge eller et dyreinternat.

  De fleste vælger også at hundens navn til at stå på hundetegnet

  Mange hundeejere vælger således også at hundens eget navn står på hundetegnet. Dette kan der være flere årsager til. Blandt andet, igen hvis hunden bliver væk, og nogen finder den, så kan vedkommende måske kalde hunden til sig og således nemmere eventuelt få en snor fastgjort til den. Dette kræver så godt nok, at hunden er vel opdraget. En anden grund til, at navnet af og til står på hundetegnet, kan da også være af den simple grund, at det bliver mere personligt over for hunden.

  Hvad for et hundetegn skal du vælge?

  Der findes mange forskellige hundetegn at vælge i mellem, når man skal anskaffe sig sådan et til sin firbenede ven. De findes både som runde, plader og som små kødben og hjerter, og yderligere i nærmest alle farver, og nogle er også med små motiver på. Det kan eksempelvis være blomster eller striber. Så det er altså bare med at vælge dét, du synes, der passer bedst til dig og din hund, for du bør altså ikke komme uden om at lade din hund gå med et hundetegn.

  Klik her for at se et bredt udvalg af hundetegn

   

  Se flere tilbud til hunde her:

  Køb en hundekurv og giv din hund et sted at slappe af

  Et rigtigt hundehalsbånd er et halsbånd i læder

  Categories: Dyr, Hund, Tilbehør

  Tags: , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.