• BARF er næsten lige så godt som naturens føde

  Vælger du Barf vælger du rigtigt (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Vælger du Barf vælger du rigtigt (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  BARF står for Bones And Raw Food og er lækkert foder til både katte og hunde. Som navnet indikerer, består denne type foder af råt og ubehandlet mad, som dyrene ville spise, når den levede frit og vildt ude i naturen. Det vil sige, at BARF kan bestå af alt fra frugt til kødben, råt kød, grøntsager og også indmad, som den vilde hund måtte finde hos sit byttedyr. På denne måde sikrer du altså, at du giver dit kæledyr det mest naturlige og dét, som kommer tættest på, hvad den ellers ville have spist, hvis den færdedes rundt med sin flok ude i det fri.

  BARF er godt for kæledyrenes fordøjelsessystem

  Både hunde og katte er egentlige kødædere, og deres fordøjelses- og tarmsystem er således i princippet beregnet til netop at fordøje mad som kød, ben, grøntsager og lignende, som BARF netop tager hensyn til og således har fokus på. Det er faktisk også set, at mange hunde, der har haft hudproblemer eller marve-tarmproblemer siden har fået det godt igen, efter de har spist naturligt BARF foder frem for dét, vi er vant til og kender som tørkost i både supermarkeder og hos dyrlægen. Denne tørre form for kost til vores kæledyr kan nemlig ikke dække alle de behov, som de måtte have brug for, da de jo får det samme indhold ved hver fodring; og lige som os mennesker og alle andre, så har vore kæledyr faktisk også behov for at få en sund og varieret kost.

  Med BARF kommer du tættest på den vilde kost

  Derfor er det et sundt og lækkert alternativ for de kære kæledyr at få BARF foder, og vi må jo heller ikke glemme, at vore kæledyr netop er opdrættet og avlet til, at vi kan have dem i vores hjem og hygge om dem. Men dette betyder ikke, at vi må glemme, hvor de oprindeligt kommer fra; nemlig fra det vilde liv ude i naturen.

  Klik her for at finde BARF foder

  Lær at finde det rette hundefoder her:

  Hundefoder varierer – hvad er det bedste for din hund?

  Der findes et stort udvalg af hundefoder mærker

  Categories: Dyr, Hund, Hundefoder

  Tags: , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.