• BARF hundemad er naturligt foder til din hund

  Vælger du Barf vælger du rigtigt (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  BARF er et godt valg (foto: petworld.dk)

  At spise sund, nærings rig og uforarbejdet mad har længe været på menuen blandt mennesker, så når du siger, at din hund fortjener det bedste, betyder det naturligvis, at den fortjener det bedste foder. BARF, der er en forkortelse for ’Bone And Raw Food’ eller ’Biologically Appropriate Raw Food’, er hundens svar på sund mad. Idéen bag er, at man bør fodre sine hunde, som var de vilde hunde. Det vil sige, at foderet skal være så uforarbejdet som muligt; der skal altså ikke tilsættes nogen former for kemikalier, farvestoffer eller anden form for tilsætningsstof. Desuden skal maden være rå, hvilket betyder, at den ikke må opvarmes, da opvarmningen menes at ødelægge nødvendige enzymer.

  Din hund skal fodres med BARF hundemad, fordi…

  BARF hundemad efterligner den mad, din hund ville spise, hvis den endnu var vild. Selvom hunde nu er blevet husdyr, kan deres fordøjelsessystem og evolutionære træk endnu sammenlignes med vilde hundes og ulves. I naturen ville det være naturligt for hunden at leve af råt kød, knogler og indvolde. Derudover tilsættes BARF hundefoder ofte noget af naturens grønne såsom bær, da det også ville være sandsynligt at en fri hund ville have adgang til det. BARF hundemad er det rette valg for din hund, fordi det er dens naturlige måde at spise.

  BARF hundemad passer til både voksen hund og hvalp

  Fordi BARF er en livsstil for din hund, kan den naturligvis begynde på foderet som hvalp. Foderet findes med kød fra forskellige dyr som eksempelvis lam, kylling og rensdyr, og du kan derfor vælge enten at finde det foder, som din hund bedst kan lide, og give den det, eller du kan variere smagen alt efter lyst. Foderet laves, så det passer til din hunds levealder, hvorfor det er muligt at købe BARF hundemad til både hvalp, voksen hund og ældre hund.

  Klik her for at finde det BARF hundefoder, der passer bedst til din hund

  Se mere hundefoder her:

  Foder til hunde med allergi

  Har din hund diarre, skal du give den specielt foder

  Categories: Dyr, Foder, Hund

  Tags: , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.