• Barf tørkost sørger for de helt basale og sunde næringsstoffer til din hund

  Vælger du Barf vælger du rigtigt (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Vælger du Barf vælger du rigtigt (foto: petworl.dk)

  Hvad for et hundefoder, der passer til din hund kommer ofte an på mange forskellige faktorer. Det gælder blandt andet alder, størrelse og hvilke diæt, der er anbefalet til din hund. Derfor er det også forskelligt hvad der er godt til din hund.

  Der er også forskellige præferencer. Nogle foretrækker dåsefoder, andre tørfoder, og så er der dem, der lader hunden spise rester fra aftensmåltidet. Nogle vælger en tilfældig sæk i supermarkedet, andre efter pris og nogen går op i sammensætningen af ingredienserne. Derfor er der også delte meninger om hvad godt foder er, og man kan kun give råd til hvad man skal kigge efter i foderet.

  Er din hund aktiv, er foderets kvalitet mere vigtigt end du måske tror. For hunde der bruges til jagt og agility er det ikke helt uden betydning hvad, hvornår og hvor meget, når det kommer til foderet og din hunds ydeevne.

  Barf er et princip at fodre din hund efter

  BARF betyder Bone and Raw Food, og går så simpelt ud på at fodre din hund efter den kost, de vilde hunde spiser – altså hundens helt naturlige kost, så at sige. Det er hovedsaligt råt kød, grøntsager, frugt og bær. Der er derfor heller ingen kornprodukter i foderet, da hundens fordøjelse minder meget om ulvens.
  Det betyde også at det er foder helt uden nogen former for tilsætningsstoffer. Ligesom du selv har bedst godt at naturligt og ikke forarbejdet kost, har din hund også bedst af sådan en diæt, i følger BARF konceptet.

  Derfor får hunden den ernæring, energi og vitaminer, den har brug for uden at få de unødvendige stoffer.

  BARF foder fås både som helt naturligt, fersk kød og grøntsager – det kan du også selv sørge for. Men du kan også få BARF tørkost, som for nogle hundrejere er nemmere at have med at gøre, og er mere økonomisk end at fodre hunden med en bøf hver dag.

  Se hvor du kan købe Barf tørkost her

  Du kan finde gode tilbud på Barf foder her:

  BARF hundemad er naturligt foder til din hund

  BARF er næsten lige så godt som naturens føde

  Categories: Dyr, Foder, Hund, Hundefoder

  Tags: , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.