• Bekæmp lopper med advantage vet

  Advantage er et super loppemiddel (foto: billigdyrehandel.dk)

  Kom hurtigt lopperne til livs med Advantage (foto: billigdyrehandel.dk)

  Lopper hos hunde og katte kan være svære at bekæmpe. Det skyldes loppens livscyklus, som er delt op i 4 trin. Først er den æg, så puppe, så larve og til sidst voksen loppe. For at bekæmpe lopperne fuldstændigt skal der ofte flere behandlinger til, fordi loppen skal udryddes på alle fire stadier.

  Advantage vet mod lopper

  Der findes mange forskellige slags bekæmpelsesmidler mod lopper. Der er loppeshampoo, loppehalsbånd, loppespray og loppepulver. Desuden findes advantage vet til hunde og katte, som er et lægemiddel til behandling af lopper. Advantage vet skal doseres efter hunden eller kattens vægt og dræber loppen på 2 af dens stadier, hvilket er med til at mindske risikoen for, at loppeproblemerne kommer igen efter behandlingen.

  Advantage vet skal trykkes direkte på hunden ellers kattens hud med en pipette. Det gør man ved dele pelsen på dyrets nakke og trykke indholdet ud direkte på huden. Behandlingen med advantage bliver ved med at være effektiv, også hvis det for eksempel begynder at regne kraftigt.

  Støvsug og vask betræk

  For at fjerne lopperne i hunden eller kattens omgivelser, er det en god ide at støvsuge ofte, indtil dit kæledyr er fuldstændig fri for lopper. Både loppens æg, larver og pupper fjernes ved støvsugning, og derfor er det desuden en god ide at smide støvsugerposen ud bagefter. Derudover er det en god ide at vaske eventuelle betræk fra puder eller møbler, som dyret er i kontakt med ofte. På den måde sørger du for, at katten eller hunden ikke bliver smittet af omgivelserne igen og dermed slipper helt af med lopperne.

  Klik her for at se et stort udvalg af loppemidler fra advantage vet

  Se flere gode loppemidler her:

  Advantage loppemiddel giver din kat et loppefrit liv

  Loppemidlet advantage kommer i pipette til både kat og hund

   

   

  Categories: Dyr, Hund, Kat, Loppemidler, Pels

  Tags: , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.