• Bidløst hovedtøj er en god løsning – for både rytter og hest

  Giv din hest noget ordentligt udstyr (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Giv din hest noget ordentligt udstyr (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  De fleste hestemennesker har stor glæde af at ride. Det spiller ikke nogen rolle, om det er til stævne og konkurrence eller skovture og ren hygge. Det er noget ganske særligt at blive båret rundt af sådan et stort dyr. Og det er som regel en oplevelse, man forbinder med noget rart: en særlig afstressende episode.

  På en måde er det da også fascinerende, at hesten gider bære rundt på mennesker. Langt de fleste heste er vilde med det. Lige netop fordi det i forvejen er så fedt at ride, tænker de færreste ryttere nok ikke over, om de kan gøre oplevelsen endnu bedre. Men det kan de faktisk.

  Når man tænker på at ride, forbinder man det som regel med et bid i hestens mund. Det er jo sådan, man styrer hesten. Men sådan behøver det slet ikke at være. Ved at benytte et bidløst hovedtøj opnås nye fordele – for både hest og rytter. Fordele, som du måske slet ikke vidste, fandtes.

  Bidløst hovedtøj for fuld kontrol og gode oplevelser

  Forestil dig en ridetur. Det er en glæde i sig selv. Forestil dig nu, at du ikke behøver biddet for at styre hesten. De fleste heste fungerer bedre uden bid. Nogle heste kan i det hele taget slet ikke have bid i munden. Det kan skyldes, at der for eksempel ikke er plads i munden.

  Hvis du prøver det, vil du med stor sandsynlighed opdage, hvor let og fint din hest reagerer, selvom det er bidløst. Det giver et kick: Du styrer en hest uden tvang, men ved hjælp af små signaler, du giver. Ridningen tager på den måde form af et helt nyt samarbejde.

  På rideskoler kan det især også være nyttigt med bidløst hovedtøj – for at skåne hestene fra urutinerede ryttere, som risikerer at skade hestene. Men for dig, der ikke nødvendigvis gør skade på din hest, kan du se det som en udfordring. Din hest vil elske dig for det.

  Se et stort udvalg af bidløse hovedtøj her

  Se mere her:

  Find en lokal dyrehandel, hvis du har brug for vejledning

  Du kan spare mange penge ved at gå i en dyrehandel op nettet

   

   

  Categories: Hest, Tilbehør, Udstyr

  Tags: , , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.