• Capstar er et effektivt og skånsomt loppemiddel

  Capstar afhjælper nemt og hurtigt lopper (foto: petworld.dk)

  Capstar afhjælper nemt og hurtigt lopper (foto: petworld.dk)

  Lopper er blandt en af de mange ubudne gæster i hjemmet, man bare ikke vil have boende. Lopper kradser og kløer, ja de er til generel gene, og der er derfor ikke meget sjovt over det at have lopper. Det kan derfor være en ganske god ide altid at have capstar i hjemmet. Capstar er et loppemiddel i pilleform, der garanterer en effektiv behandling. Det er en ganske sund form for behandling, der er mere skånsom end for eksempel den traditionelle shampoo. Det kan klart anbefales, at man bruger capstar på killinger eller hvalpe. Killinger eller hvalpe kan have svært ved at tage imod shampoo-kuren, og det kan derfor være en ganske god ide at prøve alternative metoder, når man skal rense pelsen for lopper.

  Nemt og anvendeligt

  Fordelen ved capstar er anvendeligheden i pilleformen. Det er simpelthen en nem måde at fjerne lopperne fra pelsen. Der bliver udsendt et særligt stof i pillerne, der gør, at lopperne dør. Derefter kan man kæmme pelsen for de døde lopper. Hvalpe og killinger er jo gerne lidt mere aktive og har måske lidt svært ved en så disciplineret øvelse som at blive vasket og kæmmet regelmæssigt. Især katte har det med at reagere hårdt imod en sådan behandling. Med capstar undgår man netop de gener, og det bliver dermed muligt ganske effektivt og nemt blive lopperne kvit. Med capstar har man midlet, man længe har savnet. Man har en fantastisk kur imod lopper, der ellers er tarvelige og slemme at have på besøg.

  At være forberedt

  Det kan være en god ide at være forberedt. Derfor kan det klart anbefales, at man har capstar i hjemmet, hvis der skulle opstå en pludselig situation. Ved jævnligt at holde øje med kattens pels og de potentielle problemer, der skulle være, kan man hurtigt løse problemet med Capstar.

  Læs meget mere om Capstar her

  Find loppemiddeler til kat og hund:

  Få glade hunde uden lopper med godt et loppemiddel

  Behandl lopper med loppekur til katte

  Categories: Dyr, Hund, Kat, Loppemidler, Sundhed, Tilbehør, Velvære

  Tags: , , , , , , ,

  One thought on “Capstar er et effektivt og skånsomt loppemiddel

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.