• Easy Barf er din hunds sunde alternativ

  Vælger du Barf vælger du rigtigt (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Vælg Barf hundefoder for din hunds skyld (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Din hund fortjener at få den bedst mulige kost, og det er der flere, der mener, findes i hundens oprindelige spisemønster. Det vil sige, dengang hunde var vilde og de levede af at spise andre dyr og deres knogler samt naturens vilde bær og grønt. Det er idéen bag BARF hundefoder, der står for Bone and Raw Food. Fordi foderet som sagt skal være raw – altså råt – er maden aldrig opvarmet eller tilberedt, da man på den måde ødelægger de enzymer, der er vigtige og essentielle for hundens tarm- og fordøjelsessystem. Easy Barf er en videreudvikling af denne tankegang, da denne type foder er råt kød, der er lufttørret, men som stadig bygger på de samme principper som Barf. Foderet er dermed tørret foder, ikke at forveksle med tørfoder, som med fordel kan være din hunds kilde til mad.

  Hvilket Easy Barf produkt skal du vælge?

  Når du skal vælge, hvilket produkt fra Easy Barf du vil fodre din hund med, så skal du starte med at se på hundens alder. Easy Barf har nemlig foder, der passer til den voksne hund, hvalpen og sågar den ældre hund. Dernæst kan du i samspil med din hund prøve dig frem til, hvilken af de forskellige Easy Barf smage den bedst synes om. Det giver trods alt bedst mening at købe det foder, som din hund nyder at spise.

  Easy Barf er god foder til din hund, fordi…

  Det er det foder, der støtter bedst op om din hunds oprindelige spisevaner og dermed dens tarm- og fordøjelsessystem, og som ovenikøbet understøtter og vedligeholder dens immunforsvar. Noget af foderet er desuden velegnet til hunde, der er allergikere, hvorfor det ikke længere behøver være et problem hjemme hos jer. Ved at servere Easy Barf for din hund giver du den de bedste forudsætninger for et godt og sundt liv.

  Klik her for at finde et bredt udvalg af Easy Barf produkter

  Se flere tilbud på Barf hundefoder her:

  Barf tørkost sørger for de helt basale og sunde næringsstoffer til din hund

  BARF hundemad er naturligt foder til din hund

  Categories: Dyr, Foder, Hund, Hundefoder

  Tags: , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.