• En hund med tynd mave undgås med opmærksomhed og foder

  Allergifoder hund (foto: petworld-vet.dk)

  Din hund bliver sund ed det rette foder (foto: petworld-vet.dk)

  Har du en hund med tynd mave, så er det dit ansvar, at den kommer af dem den tyndemave. Det er det, fordi det er dig, der er ejer og det er faktisk også dit ansvar at sørge for, at din hund undgår at den får tynd mave. En hund er ikke bare et legetøj, den skal man også tage sig af. Det er der heldigvis også rigtig mange hundeejere, der godt ved. De fleste hundeejere er faktisk rigtig opmærksomme på deres hund.

  Men hvad skal du holde øje med, for at undgå en hund med tynd mave? Jo, du skal særligt holde øje med, hvad der kommer ind  i hunden. For hvad der kommer ind, skal også ud igen – og er det ikke noget særligt godt, som hunden har spist, så får den altså dårlig mave. Der er flere ting, som hunde ikke kan tåle. Blandt andet en lang række fødevarer. Derudover kan hunde ikke tåle at spise alle de ting, som de stikker snuden i. Det er dog vigtigt, at hunden får lov at snuse til både skrald og ådsler.

  Undgå at give din hund blandt andet chokolade og citrusfrugter. Hvis din hund stadig døjer med tynd mave, så bør du kigge på dens foder. Foder kan nemlig gøre meget for en hunds tynde mave.

  Foder kan rede tynd mave hos din hund

  Tynd mave er bare ikke lige sagen. Når vi mennesker får det, så løser vi det ofte med en pille. Så nemt er det ikke med hunde. De har meget sarte maver og det kan derfor være bedre at se på, om du kan skifte den foder, som din hund spiser. Foderet kan nemlig nemt være årsagen til, at din hund får tynd mave. Sørg for at give din hund noget godt foder.

  Du finder god foder til din hund her

  Find mere sundt foder her:

  Sørg for at din hund har det godt med allergifoder hund.

  Der findes et stort udvalg af hundefoder mærker

   

   

   

   

  Categories: Dyr, Hund, Hundefoder, Sundhed

  Tags: , , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.