• Et rigtigt hundehalsbånd er et halsbånd i læder

  Find et fint halsbånd (foto: billigdyrehandel.dk)

  Find et fint halsbånd (foto: petworld.dk)

  Der er mange gode grunde til at investere i et halsbånd til din hund. Det er nødvendigt, hvis du skal gå ture med den i snor, og det gør de fleste hundeejere jo. Det er også nødvendigt, hvis du nemt skal kunne få fat på den. Derudover skal hunden også have et hundetegn.

  Det er lovpligtigt, at din hund bærer et hundetegn med dit navn og din adresse. Det er også en god idé at skrive telefonnummer på hundetegnet. På den måde har din hund et visitkort med sig, hvis den løber en tur. Dem, der støder på hunden, kan nemt og hurtigt kontakte dig. Det sparer alle parter for meget besvær.

  Du får faktisk også en bøde, hvis den ikke bærer hundetegn. På den måde er det supervigtigt. Men for at hunden kan bære hundetegnet, skal den naturligvis også have et halsbånd. Det kan være en billig investering, men du kan lige så godt købe et ordentligt halsbånd, som holder i mange år. Det skal også være behageligt at have på for hunden.

  Et lækkert hundehalsbånd er i læder

  Et læderhalsbånd kan holde hele hundens levetid. På den måde er det en god investering. Det er tilmed behageligt at have på, fordi læderet som regel er blødt og lækkert. Samtidig niver eller river det ikke i pelsen, som andre halsbånd måske gør.

  Et læderhalsbånd er tilmed stilrent og pænt. Det går aldrig af mode, især ikke hvis du køber et i afdæmpede farver. På den måde bliver du aldrig træt af det. Det er en investering for hundelivet. Det bliver også hundens kendetegn.

  Og selvom du måske tager halsbåndet af, når hunden er hjemme (det kan være en god idé, så huden og pelsen ikke bliver irriteret), så er du sikker på, at den bliver glad, når den får halsbåndet på igen. Det er nemlig forbundet med en tur ud af huset, og hvem kan ikke lide det.

  Se et stort udvalg af hundehalsbånd i læder her

  Find gode hundehalsbånd her:

  Forkæl din hund med et lækkert hundehalsbånd i læder

  Hold styr på dine hvalpe med ordentlige hvalpehalsbånd

   

  Categories: Dyr, Hund, Hundehalsbånd, Tilbehør

  Tags: , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.