• Find det helt rigtige katte halsbånd, der passer til din kat

  Find et fint halsbånd (foto: billigdyrehandel.dk)

  Find et fint halsbånd til din kat (foto: billigdyrehandel.dk)

  Med en lille ny killing i familien, ønsker de fleste, at gøre alt hvad de kan, for at passe på den på bedste vis. De fleste katte er udekatte, hvilket betyder, at de bruger meget af deres tid ude i naturen, hvor de strejfer rundt, som det passer dem. Katte behøver ikke at holdes i snor ligesom hunde, men kan sagtens vandre rundt hele dagen og derefter finde tilbage til sit hjem og hoppe ind af kattelemmen. Det kan være en smule angstprovokerende for nogen, at lade sin kat gå frit ude, uden man holder øje med dem. Men der er ingen tvivl om, at det er sådan, at katte trives bedst. Så længe man passer og plejer sin kat, så den føler, at den har et godt hjem, vil den altid vende tilbage til hjemmet for at få omsorg og pleje.

  Mange ønsker at anskaffe sig et katte halsbånd, hvis man har fået en lille ny killing, for at sikre sig at den ikke forsvinder. På katte halsbåndet kan man nemlig placere navn og adresse, sådan så hvis katten bliver væk hjemme fra, vil dem, der finder den vide, hvor de skal bringe den hjem til.

  Katte halsbånd og katte sele

  Man skal huske, at være en smule påpasselig med halsbåndet, da mange katte kan komme slemt til skade ude i naturen. Med et dårligt halsbånd, risikerer katten nemlig at sidde fast i træer eller buske, hvilket i værste tilfælde kan give dem slemme skader. Udover katte halsbånd kan man også anskaffe sig en katte sele. Det er mere henvendt til katteejere, som har inde-kat, idet at selen kan bruges til at lufte katten en gang imellem. Katte der ikke er vant til at være udenfor, vil ikke kunne finde ud af, at finde tilbage til hjemmet. Derfor kan en katte sele være praktisk, hvis katten skal have lidt luft en gang imellem.

  Find katte halsbånd her!

  Find halsbånd til hunde her:

  Hold styr på dine hvalpe med ordentlige hvalpehalsbånd

  Identitet får status med et hundehalsbånd med navn

  Categories: Dyr, Kat, Tilbehør

  Tags: , , , ,

  One thought on “Find det helt rigtige katte halsbånd, der passer til din kat

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.