• Find det mest effektive loppemiddel til hunde her

  Loppemiddel hund (foto: petworld.dk)

  Find et godt loppemiddel til din hund (foto: billigdyrehandel.dk)

  Er din hund ramt af lopper er det vigtigt, at man så hurtigt som muligt påbegynder bekæmpelsen af loppeangrebet inden det udvikler sig til en plage. Lopperne formerer sig lynhurtigt og kan til sidst blive så stor en plage at den er svær at komme af med. Det er derfor vigtigt at man griber ind tidligt i processen og helst så snart man observerer lopper på hunden eller i hjemmet.

  Vælg det mest effektive loppemiddel ti hunde

  Der findes en række forskellige loppemidler og alle er effektive på hver sin vis. Men hvilket loppemiddel eller behandlingstype passer bedst til din situation? Så snart man observerer lopper, bør man straks give hunden en bekæmpende behandling og efterfølgende følge op med en forebyggende behandling.

  Pillen fra Capstar Vet gives til hunden sammen med foderet. Stofferne optages i blodet og dræber effektivt alle voksne bidende lopper inden for 24 timer fra indtagelse. Herefter er det vigtigt at give hunden et loppebad med loppeshampoo. Her løsrives og frigøres eventuelle larver og æg, der sidder i pelsen. Slutteligt kan du kombinere med en pipette fra Frontline Combo, Advantage eller Bayvantic. Midlet fordeles ud i hundens nakkeskind, hvorefter det optages i blodet. Herefter dræber det lopper og flåter ved bid i op til 4 uger, hvorefter behandlingen skal gentages.

  Lider din hund af loppeallergi, vil hunden i en periode efter et bid opleve generne. Derfor kan de være nødvendigt at skifte pipetterne ud. Her kan man altså med fordel give hunden et loppebad for at frigøre flest mulige æg. Herefter sprayes hundens pels grundigt med Frontline Combo Vet Spray, som er så kraftigt et middel at det dræber lopperne ved direkte kontakt med pelsen. Det betyder dog også at man ikke må kombinere midlet med andre medicinske præparater. Sprayen er meget kraftig og effektiv i bekæmpelsen af bidende insekter og skånsom for kæledyr med loppeallergi, da de bidende insekter dræbes langt før de når at bide.

  Læs mere om loppemiddel til hunde

  Se mere om loppemidler her:

  Capstar er et effektivt og skånsomt loppemiddel

  Få glade hunde uden lopper med godt et loppemiddel

   

  Categories: Dyr, Hund, Loppemidler, Pels, Tilbehør, Velvære

  Tags: , , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.