• Foder til hunde med allergi

  Allergifoder hund (foto: petworld-vet.dk)

  Der findes allergivenligt foder til hunde (foto: petworld-vet.dk)

  Har du undret dig over, at din hund klør sig, bider sig i pelsen selvom i har givet loppekur? Så kan det godt være, at din hund lider af allergi.

  Hunde og allergi

  Hunde kan nemlig, ligesom dig selv, sagtens have allergi. Det viser sig i form af rødme i huden, irritationer og at din hund bider og kradser sig – ofte er der pletter i pelsen.

  Hunde reagerer på allergener i omgivelserne lige som os mennesker. Hos hunde er det primært luftbårne allergener og foderallergi. De luftbårne allergener, så som pollen, skimmel m.m., er svære at holde hunden fra – i kontrast til kosten – men du kan gøre dig nogle forholdsregelser, så hunden ikke er udsat i så høj en grad. Det indebærer blandt andet ofte at vaske din hunds tæpper med mere, så de er fri fra allergenerne. Du kan derudover også – hvor skørt det end lyder – støvsuge pelsen, for mange af allergenerne sidder netop her.

  I forhold til foderallergi, lyder det nemt at udskifte kosten. Men det er svært at vide hvad præcis, det er din hund ikke kan tåle. Du kan med fordel skifte kosten ud med allergifoder – også kaldt hyperallergent foder, som er lavet specielt til allergiramte hunde. Her er det ofte en anden protein- og kulhydratskilde foderet er lavet af, mens det samtidig er proppet med mineraler og vitaminer, der gør at hunden hurtigere optager det gode foderet. Hyperallergent foder hjælper derfor også mod luftbårne allergener, og du vil opleve en frisk hund.

  Se udvalget af foder til hunde med allergi her

  Find tilbud på allergifoder her:

  Sørg for at din hund har det godt med allergifoder hund.

  Læs hvordan man opdager allergi hos hunde

   

  Categories: Allergi, Allergifoder, Dyr, Hund, Hundefoder

  Tags: , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.