• Forkæl din hund med et lækkert hundehalsbånd i læder

  Find et fint halsbånd (foto: billigdyrehandel.dk)

  Lækkert halsbånd til hund (foto: petworld.dk)

  Din hund vil elske følelsen af at bære et af de smukke hundehalsbånd i læder. Det er der faktisk flere grunde til. For det første har nylon halsbånd tendens til at sætte sig fast i pelsen og det samme kan lænker gøre over længere tid. Læder derimod er et naturprodukt og lægger sig ikke fast mod pelsen på samme måde. Samtidig er der lagt fokus på nogle specielle syninger, der formindsker sandsynligheden for at pelsen sætter sig fast i syningerne. Dette sker dog kun ved langhårede hunde, hvorfor det rundsyede halsbånd i læder er specielt velegnet til netop disse hunderacer, da selve syningen er gemt væk et samlet sted.

  Hundehalsbånd i læder til billige priser

  Mange forbinder hundehalsbånd i læder med dyre og uoverkommelige priser, men det er et misforstået koncept. I dag kan man nemlig købe en lang række af forskellige læderhalsbånd, der kun er lidt dyrere end de klassiske nylonhalsbånd. Dog finder man flere hundehalsbånd i læder, som ligger under 100 kr., så beløbet er ikke længere nogen undskyldning for at investere i kvalitet.

  Prisen kommer selvfølgelig an på designet. Du finder de klassiske fladsyede hundehalsbånd i læder, uden yderligere designmæssige elementer. Disse er de mest økonomiske. Dertil kommer de rundsyede i en lidt dyrere prisgruppe. Så findes der læderhalsbånd med kvælerfunktion samt de halsbånd, der er pyntet med nitter eller Swarowski krystaller. Disse er selvfølgelig en anelse dyrere. Det mest karakteristiske ved disse halsbånd er dog, den bløde følelse af okselæder, der lægger sig blødt og skånsomt mod hundens hals og som samtidig klæder din hund rigtig godt. Top halsbåndet med et flot hundetegn og en lækker hundesnor med et ergonomisk greb, og hele sættet er hjemme.

  Se udvalget af hundehalsbånd i læder her

  Find halsbånd til både hund og kat her:

  Find det helt rigtige katte halsbånd, der passer til din kat

  Hold styr på dine hvalpe med ordentlige hvalpehalsbånd

   

  Categories: Dyr, Hund, Hundehalsbånd

  Tags: , ,

  One thought on “Forkæl din hund med et lækkert hundehalsbånd i læder

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.