• Frontline løser din hunds loppeproblemer

  Frontline er en sikker vinder! (foto: petworld.dk)

  Loppefri kæledyr nu! (foto: billigdyrehandel.dk)

  Hvis nu du kunne spørge din hund, hvad dens største problem og frygt for i dagligdagen er, og den kunne svare så ville den med garanti sige noget i retningen af flåter og lopper. Disse små dyr har nemlig evnen til at ødelægge hundens gode humør, da både bid og flåter klør og irriterer hunden i meget høj grad. Netop derfor bør du også sætte hurtigt ind, når du først opdager, at en af de dyr har været på spil i din hunds pels, for jo hurtigere du griber ind, jo hurtigere er din hund igen smertefri. Frontline er et produkt, der lover, at flåter er dræbt inden for 48 timer, mens lopperne dør allerede inden for ét døgn. Det er således et hurtigtvirkende produkt, der kan sikre din hunds sundhed og livsglæde.

  Frontline forebygger flåter og loppebid

  Som sagt sørger Frontline for at fjerne hundens flåter og loppebid inden for meget kort tid, men der stopper glæden ikke; Frontline holder nemlig din hund fri for flåter i op til fire uger efter appliceringen, og den er fri for loppebid i op til otte uger efter. Dette er særdeles godt for hunden, da den på den måde ikke risikerer at rammes af hverken flåt- eller loppeangreb i den nærmeste fremtid.

  Frontline skal passe til hver enkelt hund

  Når du skal finde ud af, hvilket Frontline produkt du skal give din hund, så bør du altid orientere dig om, om det passer til netop din hund. Loppe- og flåt midlerne er eksempelvis lavet, så de passer til den lille og den store hund, men de to hunde skal naturligvis ikke have samme doser, hvorfor du bør holde øje med vægtangivelsen på æsken. Du kan desuden sagtens bruge det til både den diende samt drægtige tæve.

  Klik her for at se et bredt udvalg af produkter fra Frontline

  Se andre gode tilbud her:

  Bekæmp lopper og flåter med frontline combo

  Køb frontline combo vet og slip for flåter og lopper

  Categories: Dyr, Hund, Kat, Loppemidler, Pels, Sundhed

  Tags: , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.