• Halsbånd til katte: skal jeg have det?

  Find et fint halsbånd (foto: billigdyrehandel.dk)

  Find et fint halsbånd (foto: billigdyrehandel.dk)

  Når du får en kat, er der nogle ting, der er gode at anskaffe sig. Det kan være ting som loppemiddel, legetøj og tilskud. Men også et halsbånd.

   

  Halsbånd til din kat

   

  Der er mange muligheder, når du skal finde et halsbånd til din kat. Det samme gælder liner og seler. Der findes et hav af designs of materialer, der alle har deres egne fordele. Det kan for eksempel være nylon, der er slidstærkt og kommer i mange farver. Det er også læder eller kunstlæder. Det holder sit flotte udseende i mange år, og er et slidstærkt materiale.

   

  Du kan også få katte halsbånd med eller uden klokke. Det er et spørgsmål, mange med kat stiller sig selv. Fordelen er at du kan høre din kat, når den kommer. Katten er jo mester i at snige sig ind på folk, så det kan ellers være besværligt at vide når den kommer eller hvor den befinder sig. Den er også med til at advare naboer at katten er tilstede, når de for eksempel skal bakke ud med sin bil. Ulempen er dog at katten aldrig har ro, når den bevæger sig. Den er dog i de fleste tilfælde nem at fjerne igen.

   

  Et kattetegn til halsbåndet

   

  Et kattetegn er ikke lovpligtigt, som et hundetegn er til hunde. Dog kan det måske være en god idé at anskaffe sig alligevel. Katte får ofte lov til at bevæge sig frit rundt i naturen og nabolaget, og det sker derfor også at de bliver væk og ikke kommer hjem. Selvom mange katte får chip eller øremærke skal de alligevel forbi dyrelægen for at kunne identificeres. Alternativt kan du købe et tegn, hvorpå du skriver telefonnummer og navn, så vedkommende der finder din kat hurtigt kan få fat i dig, og du din kat igen. Kattetegn findes også i mange forskellige farver og designs.

   

  Se hvor du køber halsbånd til katte her

   

  Få flere ideer her:

  Det første du skal købe til katten er et kradsebræt

  Katte med allergi skal have specielt kattemad

  Categories: Kat, Loppemidler, Tilbehør, Udstyr

  Tags: , , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.