• Har din hund diarre, skal du give den specielt foder

  Dyrehandel (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Lad din hund leve et sundt liv (foto: petworld-vet.dk)

  Fordi hunde ofte løber frit omkring når de er uden for, snuser i andre dyrs urin og afføring, når de er ude at gå tur, og generelt er i nærkontakt med en masse forskellige bakterier, er der stor risiko for, at de eksempelvis får dårlig mave. Når uheldet er ude, er der mange der tænker, at der ikke er så meget at gøre udover at vente på at det kan gå væk. Dette er dog ikke tilfældet, da du selv kan hjælpe til med at fjerne problemet.

  Hunde med diarre kræver opmærksomhed

  Når din hund har diarre, kan du næsten ikke forlade huset, fordi du hele tiden skal kunne tørre op efter den, hvis der skulle ske noget indenfor. Samtidig er det heller ikke sikkert, at du lige har mulighed for at lukke den udenfor, så den i det mindste ikke skal svine hjemmet til. Derfor føles dagene hvor din hund har diarre meget lange. Men der behøver ikke være så mange af disse dage, hvis du sørger for at give din hund lægemidler mod det. Du vil sætte stor pris på, at problemet bliver løst med det samme, i stedet for at du skal gå i flere dage med det.

  Men din hund har behov for at kunne løbe frit omkring, uden hele tiden at skulle blive holdt øje med. Derfor vil det ikke være en god løsning, at du forsøger at mindske dette, i forsøget på at den ikke får diarre eller andre maveproblemer. I stedet skal du gøre det let for dig selv, når uheldet er ude. Skulle det ske at du ofte oplever, at din hund har problemer med maven eller med tarmen, kan du heldigvis få foder, der er specielt designet til at afhjælpe disse problemer hos din hund.

  Har din hund diarre, kan du finde hjælp her

  Se mere om hunde med diarre her:

  Hunde med diarré er ikke jordens undergang

  Undgå hund med diarre

   

  Categories: Dyr, Hund, Hundefoder, Sundhed

  Tags: , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.