• Hold dine hunde varme i vinterkulden med hundejakker

  Dyrehandel (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Hunde holder bedre varmen med en jakke (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Mennesker bruger lang tid på at finde det rigtige vintertøj, og det er formentlig de færreste, der kunne finde på at bevæge sig uden for i vinterkulden, uden at have en god og varm jakke på. Så hvorfor skal hunde egentlig gøre det? Selvom hunde har en god og tyk pels, der ofte kan holde dem varme, kan det være en rigtig god ide, at købe en hundejakke til sin hund. I nogle perioder er hundejakken nemlig nødvendig, for at hunden ikke skal fryse.

  En hundejakke hvis din hund lige er blevet klippet

  Når temperaturen rammer frysepunktet, er det de færreste hunde, der kan undgå at fryse. Det skyldes specielt, at de ikke er vant til det kolde vejr, fordi de lige har vænnet sig sommer- og efterårstemperaturerne. Og eftersom man bliver nødt til at få dem uden for, så de kan blive luftet, kan man ikke bare blive indendørs med hunden i de kolde perioder. For at gåturene derfor stadig skal være gode for hunden, kan det være nødvendigt med en hundejakke. Og specielt hvis hunden lige er blevet klippet, er det vigtigt at den kan få en god og varm jakke på, der kan holde kulden ude.

  Køb kun en ordentlig hundejakke

  Hvis man gerne vil gøre sin hund en tjeneste, og give den en smart hundejakke, som kan holde den varm i de kolde perioder, er det dog vigtigt ikke bare at vælge hvilken som helst jakke. En hund er nemlig ikke vant til at have en jakke på, hvorfor det hurtigt bliver unaturligt for den. Derfor skal jakken sidde helt perfekt og passe til hundens størrelsen, hvis jakken ikke skal være til gene for hunden. Samtidig er det vigtigt, at man vælger et materiale, som ikke er ubehageligt for hunden når den bevæger sin krop.

  Se eksempelvis et udvalg af hundejakker her

  Se flere tilbud her:

  Find det perfekte hundedækken hos din dyrehandler

  En dyreforretning gør det nemt at have dyr

  Categories: Dyr, Tilbehør

  Tags: , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.