• Hold styr på dine hvalpe med ordentlige hvalpehalsbånd

  Giv din hund mere personlighed (foto minaltan.dk)

  En hvalp skal også have et halsbånd  (foto petworld.dk)

  Hold styr på dine hvalpe med ordentlige hvalpehalsbånd

  Nok noget af det skønneske man kan komme ud for, som hundeejer, er at være vidne til at ens tæve skal have hvalpe. Det er en stop oplevelse, at se så mange nye små hvalpe komme til live på samme tid. Men det stiller også en række krav til ejeren, for at sikre at selve opfostringen foregår under ordnede forhold. Først og fremmest skal man sørge for, at alle hvalpe kan komme til hos moderen, men i det længere løb, er det også med at lære hundene at kende, eventuelt med hvalpehalsbånd.

  Der er flere forskellige strategier til at kende forskel på alle de små nye hvalpe, i et ordentligt kuld. Det er formentligt mange som vil postulere, at de uden de store anstrengelser, kan kende forskel på hvalpene ved hjælp af at se på deres små individuelle forskelle. Men skal man være sikker, er det helt sikkert en god idé at benytte sig af nogle mere sikre markører, som eksempelvis hvalpehalsbånd i forskellige farver. På den måde kan man være mere sikker i sin sag, når man skal udpege de enkelte hvalpe.

  Når man har en tæve som har fået et kuld hvalpe, er der et hav af ting, man skal sørge for, for at processen kommer til at forløbe gnidningsfrit. Det er for eksempel afgørende, at man sørger for at hundene har hvad de skal have af varme og afskærmning, så de kan vokse op trygt og dejligt. Samtidig er det en rigtig god idé, tidligt at lære hundene, at de skal være trygge ved mennesker, og alt hvad der hører sig til omgang med mennesker. Det betyder også, at det kan være en fordel at udsætte dem for hvalpehalsbånd så tidligt så muligt, så de vænner sig til idéen om halsbånd

  Hvalpehalsbånd i forskellige farver sikrer overblikket

  Får man en dag besøg af en potentiel køber af en af de nye små hvalpe, er det ret godt, at kunne kende forskel på de enkelte individer. Det er både vigtigt som sælger, men også før køber at vide man taler om den samme hvalp. Med hvalpehalsbånd i alverdens farver, kan man eksempelvis sørge for at tale om den blå hvalp, så man er sikker på at tale samme sprog.

  www.petworld.dk finder du lækre hvalpehalsbånd

  Læs mere om halsbånd til hund her:

  Identitet får status med et hundehalsbånd med navn

  Design dit eget unikke hundehalsbånd til din hund

   

  Categories: Dyr, Hund, Hundehalsbånd, Hvalpehalsbånd, Tilbehør

  Tags: , , , , , , ,

  One thought on “Hold styr på dine hvalpe med ordentlige hvalpehalsbånd

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.