• Hunde halsbånd og de mange muligheder

  Find et fint halsbånd (foto: billigdyrehandel.dk)

  Find et fint halsbånd (foto: billigdyrehandel.dk)

  Når du får nyt medlem af din familie, som for eksempel i form af en hund, er det en god idé at tjekke op på lovgivningen omkring hunde. For eksempel er et hundetegn lovpligtigt, og til det hører sig spørgsmålet om hvilket halsbånd, du skal have.

   

  De mange muligheder af halsbånd

   

  Det kan være et overvældende udvalg, der er af halsbånd. Der er mange materialer, designs og størrelser at vælge i mellem, men det det betyder, at der også er noget at finde til din hund.

   

  Så er spørgsmålet bare, hvilket du skal vælge. Det kan være, der er et materiale, du foretrækker over andre. Og det er der god grund til, da alle har deres egne fordele. Du kan for eksempel vælge et halsbånd i læder. Det er et materiale, der både er naturligt, og har en lang holdbarhed. Det er også et materiale, der kun bliver flottere af at blive brugt over årene.

   

  Du kan også vælge et halsbånd i nylon. Det er skånsomt for hundens pels og hud, og er derfor et lidt blødere alternativ end nogle af de andre typer. Dog er det muligvis ikke det bedste til en stærk og stor hund, og her er webbing bedre, der er mere slidstærk end nylon, samt meget holdbart.

   

  Du kan derudover også vælge et kædehalsbånd, som der er mange delte meninger om. Det er vigtigt at det sidder rigtigt, sådan at det kan blive løsnet med det samme, hunden ikke længere trækker.

   

  Husk din synlighed

   

  Udover at finde det halsbånd, der passer i materiale og størrelse til din hund, er det en god idé at sørge for at der kan komme reflekter på halsbåndet. Det er sådan, at du og din hund er synlig i trafikken, når i er ude og gå tur. Din hund kan nemlig være svær at få øje på, hvis ikke der er lys på.

   

  Se hvor du køber hundehalsbånd her

   

  Få mere inspiration:

  Hvis du har fisk kan du med fordel købe en sandfilterpumpe

  Undgå hund med diarre

   

  Categories: Dyr, Haven, Hvalpehalsbånd, Kat

  Tags: , , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.