• Hundefoder varierer – hvad er det bedste for din hund?

  Allergifoder hund (foto: petworld-vet.dk)

  Sundt foder til din hund (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Omtrent hver femte familie i Danmark holder hund. Det er der en helt særlig grund til: Hunde er menneskets bedste ven. Det er noget, man siger, men det passer også. Der er intet så loyalt som en hund. Selvom du kun er væk på en handletur, føles det som for evigt for hunden. Du er alt, den har, og derfor bliver den ellevild for at se dig igen.

  Det er ubetinget kærlighed i sin reneste form, og det forpligter. Hunden er nemlig afhængig af dig og din omsorg. Derfor er det vigtigt, at man som hundeejer lever op til det ansvar. Men hvordan gør man det?

  Først og fremmest er det vigtigt, at man tænker over hundens behov – og ikke sin egne. Hvor meget motion har hunden eksempelvis brug for? Det bør man efterleve, og det er ikke nok, at den bliver lukket ud i haven. Den skal stimuleres med gåture, leg og træning. Samtidig er det også vigtigt, at man tænker på, hvilket foder den har behov for.

  Hvad er det bedste hundefoder?

  Der findes et hav af forskelligt hundefoder. Det kan være svært at vide, hvad hunden egentlig har behov for. Der er dog internationale standarder i Europa, og derfor indeholder foderet i grove træk altid, hvad hunden har behov for. Det dyreste foder er med andre ord ikke altid det bedste.

  Det kan dog være, at din hund har individuelle behov, som kræver noget mere specielt. Når du har fundet det bedste foder til din hund, er det også vigtigt at give den de rette mængder. Mange hundeejere gør deres firbenede venner en bjørnetjeneste. De overfodrer dem, fordi de synes, de vil forkæle den.

  I sidste ende risikerer hunden at blive overvægtig, og det forringer dens livskvalitet. Det er en skam for både hund og ejer. Derfor gælder det om at finde det bedste hundefoder og give det i passende mængder.

  Læs mere om det bedste hundefoder til din hund her

  Se forskelligt foder her:

  Find royal canin chihuahua hundefoder til din hund

  En hund med tynd mave undgås med opmærksomhed og foder

  Categories: Dyr, Hund, Tilbehør

  Tags: , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.