• Hundeshampoo kan give din hund en loppefri hårdag

  Loppemiddel hund (foto: petworld.dk)

  Hundeshampoo kan gøre din hund loppefri (foto: billigdyrehandel.dk)

  Når man skal have sin hund i bad, så kan det være en god idé at bruge en god hundeshampoo. Hundepelsen er nemlig en del anderledes end vores menneskehår, og samtidig har hunden også nogle andre udfordringer i forhold til parasitter.

  For mange hunde er vandet en dejlig ting at lege i. Mange hunde kan svømme og ynder også at gøre det, så tit de kommer i nærheden af en sø eller en strand. Men faktisk er det også godt at give hunden et rigtigt bad engang imellem. Både for hundens skyld og for hygiejnen i hjemmet.

  Hundeshampoo kan afhjælpe loppeangreb

  Det er nemlig ikke kun saltvand og græsstrå, som hunden får samlet op med sin pels, og de ubudne gæster udnytter enhver chancen for at komme om bord i hundens pels.

  Lopper er overalt i naturen. De holder mest af alt af at gemme sig i hundens pels nede under dækpelsen, som er de grove og stride hår på hunden. Helt nede ved den bløde isolerende pels kan loppen leve godt og gemt.

  Når hunden har fået besøg af lopper i sin pels, så nøjes loppen ikke kun med at hoppe rundt. Loppen er en parasit, og det vil sige, at den lever af blod fra hunden. Når den først er kommet i kontakt med hunden, begynder den også at formere sig. Det gør den ved at lægge æg tæt på hundens hud, hvor æggene kan ligge trygt og beskyttet bag den tykke pels.

   Med den rigtige shampoo til din hund har du mulighed for både at få bugt med de hoppende lopper og samtidig give din hunds pels en flot glans og samtidig gøre den blød og lækker. Der findes flere forskellige typer shampooer til hunde. De kan for eksempel være egnet til korthåret hunde eller hunde med lang pels. Hos forhandlere af hundetilbehør og udstyr kan man se, hvilken shampoo, der passer til din hund.

  Hvis du vil vide mere om hundeshampoo, så se her

  Du kan finde mere godt tilbehør til hund her:

  Din hunds helbred er dit ansvar – giv din loppemiddel til hunde!

  Gør hunden glad ved at investere i hundelegetøj

  Categories: Hund, Loppemidler, Tilbehør

  Tags: , , , , ,

  2 thoughts on “Hundeshampoo kan give din hund en loppefri hårdag

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.