• Identitet får status med et hundehalsbånd med navn

  Giv din hund mere personlighed (foto minaltan.dk)

  Giv din hund mere personlighed (foto minaltan.dk)

  Et hundehalsbånd med navn forsyner hunden med identitet. En identitet er et navn med mere. Det skal forstås sådan, at hunden får sin identitet og sin væren igennem sit navn. Men det skal også forstås sådan, at hunden er meget mere end blot et navn. Hunden er i kraft af sin væren i verden. Den forholder sig aktivt til både ejer og omverden. Den forholder sig aktivt til menneskene omkring sig. Det handler om at kunne forstå sig selv i en relation.

  Mellemrummet

  Den berøring, der finder sted i mellemrummet mellem hund og menneske er således af stor vigtighed. Den har en betydning, fordi den er skabt som en slags mellemstation. Et hundehalsbånd gør, at hunden aldrig glemmer sig selv. Den gør samtidig også, at hunden har en mulighed for at drive væk i et andet miljø uden helt at forsvinde i en slags eskapistisk selvforglemmelse. Nærmere sagt er der tale om en lovprisning af hundens egensindige indvidualisme som et særegent træk ved netop dette navn og denne identitet. Det kan derfor give god mening, hvis man giver hunden et hundehalsbånd med navn. Et hundehalsbånd med navn skaber muligheden for både det faste og det foranderlige. Det er ud fra navnets betydning, at forandring kan tage fat, og det er ud fra hundehalsbåndets faste materialitet, at hunden får sine rødder placeret.

  En hund med personlighed

  Et hundehalsbånd med navn er således ganske betydningsfuldt. Det giver særdeles god mening for hunden at have sådan et halsbånd, hvis den skal kunne føle sig hjemlig og tilfreds. Det giver ganske god mening for hunden at skabe et sådan miljø i sin hverdag. Som ejer må man bare glæde sig over, at man har en hund med et navn og en identitet. Det er denne hund, man kalder for sin helt egen.

  Læs meget mere om hundehalsbånd med navn her

  Categories: Hundehalsbånd

  Tags: , , , ,

  One thought on “Identitet får status med et hundehalsbånd med navn

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.