• Julius K9 liner, seler og tilbehør til din hund

  Julius K9 er altid top udstyr til dig og din hund (foto: petworld.dk)

  Julius K9 er altid top udstyr til dig og din hund (foto: petworld.dk)

  Julius-K9 er kendt for serien af smarte, praktiske og robuste hundeseler af højeste kvalitet. Selerne er blevet testet til at kunne håndtere alle de behov, som de lover, således at du er garanteret at købe præcis hvad du forventer – og måske lige lidt mere til. Udover seler finder du også forskellige lier og tilbehør til gåturen. For eksempel kan du gøre selen lidt mere personlig med et smart mærkat, som sættes fast med velcro eller smarte ting til leg såsom apportering.

  Julius K9 sele-serien

  Julius K-9 serien er et af de mest innovative og solide produkter på markedet, og netop af den grund bliver de benyttet af det østrigske politi, når de er ude og håndtere professionelle opgaver. Det er dermed et stort kvalitetsstempel og du får ikke bedre seler til din hund. Serien forhandles i to varianter – en med velcrolabel og en med sideringe, som kan bruges som træksele. Selernes ydre overflade er anti-skramme imprægneret og sikrer lang holdbarhed, så den kan bruges i mange år. Indersiden af selen er foret med materialet Ökotex, hvilket gør at luften ventileres mellem hunden og selen, samtidig med at trykket fra linen fordeles ligeligt over hele fladen og ikke kun over et punkt, som det kendes fra de almindelige halsbånd. For øget holdbarhed og slidstyrke er syningerne syet med kraftigt reflekstråd, dermed er din hund også synlig i mørke. Serien oser af høj kvalitet og det vil du kunne mærke og opleve selv, når først du får selen hjem. Begge sele varianter fås i forskellige farver og størrelser.

  Størrelser på seler samt andet tilbehør

  Serien af Julius K-9 seler tilbyder seler til alle hunde og inddeles efter vægt som følger: 0.8-3 kg, 15-23kg, 23-33kg, 33-44kg og 40-70kg. Selerne bruges herhjemme specielt i forbindelse med hundetræning, men kan anbefales til selv den korteste gåtur, grundet den ultimative komfort og sikkerhed for din hund. Udover seler finder du solide liner af høj kvalitet, sjove velcro mærkater, som kan sættes på seler med velcro, hvor man kan personliggøre gåturen med tekster som for eksempel; POLICE, RESCUE, HOT DOG, SUPER STAR og mange flere. Du finder også de smarte gummidummys til brug ved apportering, hvor er godt kast og sikkert bidemateriale sikrer den bedste leg.

  Find dit Julius K9 produkt her

  Se andet tilbehør til hund her:

  Køb en hundeklipper til din hund i dag

  Hundeshampoo kan give din hund en loppefri hårdag

  Categories: Dyr, Hund, Tilbehør

  Tags: , , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.