• Katte med allergi skal have specielt kattemad

  Allergi kat (foto: petworld-vet.dk)

  Allergi kat (foto: petworld-vet.dk)

  Måske er du så heldig, at du har en kat eller flere i hjemmet. I så fald ved du også, hvor tæt et bånd man knytter til det lille væsen. Selvom katte har ry for at være arrogante, uafhængige og strejfe omkring, kommer man lynhurtigt til at holde af sin kat. Du vil sikkert for alt i verden undgå, at din kat mistrives. Måske har du investeret i kattelegetøj, kradsetræ og kattemad af god kvalitet. Desværre kan katte – ligesom mennesker – komme ud for en række uheldigheder. De kan for eksempel rammes af sygdom, lopper eller allergi. Sidstnævnte kan komme bag på mange, for kan en kat virkelig blive allergisk? Ganske rigtigt kan en kat udvikle allergier og intolerancer for kattemad, ligesom mennesker kan reagere allergisk over for nogle fødevarer.

  Katte med allergi kan hurtigt hjælpes

  Måske forbinder du katte-allergi med noget helt andet. Mennesker kan jo være allergiske over for kattehår, men det er slet ikke det, det drejer sig om her. Hvis din kat har udviklet allergi, vil den ikke trives i lige så høj grad, som den burde. Du skal derfor lynhurtigt gribe ind, hvis du opdager, at din kat har allergi. Heldigvis er det ikke svært at komme til livs, hvis du opdager, at din kat er allergisk over for almindelig kattemad.

   Katte med allergi kan virke uoverskueligt, men kan let klares

  Hvad gør man så lige, når ens kat rammes af allergi? Du skal blot investere i noget kattemad, der er udviklet specielt til katte med allergi. Maden smager ikke anderledes end almindelig kattemad, så din kan vil slet ikke ane uråd. Efter kort tid vil din kat igen trives som normalt. Nogle katte er eksempelvis allergiske over for kornprodukter, og derfor findes der kornfrit kattemad. Mulighederne er mange, så der er ingen grund til at gå i panik, hvis dine katte får allergi.

  Klik her, hvis dine katte har allergi.

  Find flere nyttige produkter til din kat her:

  Du kan nemt forebygge allergi hos katte

  Giv din kat fuld frihed med en ordentlig kattelem

  Categories: Allergifoder, Dyr, Kat, Kattefoder

  Tags: , , ,

  One thought on “Katte med allergi skal have specielt kattemad

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.