• Kattegrus hjælper dig med at holde lugten væk

  Alle foretrækker en renlig kat (petworld.dk)

  Alle foretrækker en renlig kat (petworld.dk)

  Mon ikke vi alle har prøvet det… Vi er kommet ind i et hjem, hvor der bor en kat. Dette ligger man altid mærke til, da lugten er speciel og det er oftest lige ved bryggers eller ved toilettet det lugter. Dette skyldes højst sandsynligt at der står en kattebakke et sted og selvom ejeren renser den dejligt for kattens toiletbesøg, så er det umuligt for ejeren at følge med. Katte er dygtige dyr, som er gode til at bruge kattebakken når de skal nummer et og når de skal nummer to. Hvis ikke der var en kattebakke og denne indeholder kattegrus, så ville stanken være fæld. Noget man selvfølgelig kan vende sig til, men til folk som ikke er vant til katte, er dette ikke noget ens næse vender sig til.

  Gør din kat glad med nyt kattegrus

  Kattegrus er her en ikke-katteejers bedste ven, når man skal besøge familie eller venner med kat. Det er speciel i mindre hjem, lejligheder i større byer eller lignende, hvor katten ikke kommer ud så tit og dermed er en indendørskat. Kattegruset tager en del af lugten efter katten har besøgt bakken og kattene er dygtige til også at dække deres hømhøm til, så det ikke er synligt eller lugter mere end nødvendigt. Dette takker mange kattene for, for ellers vil stanken være meget svær at udstå.

  Der findes forskellige kattegrus og uanset, hvilken en du køber så hjælper de for lugten og med at skjule katte-hømhømerne og dermed er det værste taget. Men det rigtige grus kan også gøre endnu mere. For nogle af mærkerne er lavet til at yde den bedste dækning, uden at nogen katte kommer i problemer og godt kattegrus hjælper med at mindske luften og lugten så meget at man stort set ikke ligger mærke til det. Så næste gang du skal købe grus til din kats bakke, så sørg for at det er det gode, så dine gæster ikke lider under at du har et fantastisk dyr boende i dit hjem.

  Se de forskellige grustyper her

  Categories: Kat

  Tags: , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.