• Giv din kat fuld frihed med en ordentlig kattelem

  Kattelem (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Kattelem (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Har man én gang besøgt nogen, som har en kat der ikke kan bestemme sig for hvor der er bedst, ude eller inde, ved man hvor stor værdi det kan være at have en kattelem. I stedet for, konstant at skulle rejse sig for at hjælpe katten enten ud eller, kan en kattelem give katten frihed til selv at vælge hvad der passer bedst for den.

  Selvom katte efterhånden er domesticerede dyr, i hvert fald i forhold til savannens katte, så vil de utvivlsomt blive opfattet som meget selvstændige dyr, der selv sætter dagsordenen. Derfor kan en kattelem virkelig være med til at understøtte kattens natur. Der er nogen katte der ynder at tilbringe dagen indendørs foran brændeovnen, for ud på natten, at begive sig ud på togt for at jage mus eller andre smådyr. Med en kattelem kan din kat gnidningsløst bevæge sig mellem ude og inde, uden at skulle spørge sin ejer om lov. Præcist som det skal være.

  De fleste kattelemme i dag, er udstyret med en mekanisme, som giver ejeren mulighed for at indstille hvilke muligheder lemmen skal have. Hvis du ønsker at din kat skal være i stand til, af sig selv at krybe ud i naturen, når du ikke er hjemme i løbet af dagen, samtidig med at du vil være fri for ubudne katte, kan kattelemmen uden videre indstilles til at der kun er passage udad.

  Vælg den rigtige kattelem

  Nok kan de fleste kattelemme indstilles til enten at være åbne både ud og ind, en af delene, eller helt lukket. Men selv en fire-vejs kattelem kan vise sig at være utilstrækkelig. Ønsker du dig at give din kat fuld frihed, kan moderne elektroniske kattelemme udnyttes, så kattens chip bliver genkendt af lemmen. På den måde har du en kattelem, som din, og kun din, kat kan bruge præcist som den ønsker. Når kattelemmen registrerer at din kat er i nærheden, vil lemmen automatisk låse op. Omvendt, er der forment adgang for alle andre katte. Den type kattelemme er meget populære, da de sikrer dig mod strejferkatte.

  Find den rette kattelem på www.lavprisdyrehandel.dk

  Categories: Kat

  Tags:

  2 thoughts on “Giv din kat fuld frihed med en ordentlig kattelem

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.