• Køb det rigtige foder til din hund med allergi

  Godbidder er fordelagtige, når man bruger dem med omtanke (foto: petworld-vet.dk)

  Undgå allergi med det rette foder (foto: petworld-vet.dk)

  Hvis din hund har irriteret hud eller problemer med fordøjelsen som for eksempel diarre, kan det være tegn på, at den har allergi eller en form for foderintolerance. Har du mistanke om, at der er noget alvorligt galt med din hunds helbred, er det altid bedst at opsøge en dyrlæge. I mange tilfælde kan man dog afhjælpe hundens problemer med allergi ved at give den det rigtige foder.

  Foder til hunde med allergi

  Der findes flere forskellige typer af foder på markedet til hunde med allergi. Hvad for en type, der er bedst til din hund, afhænger af, hvilken type allergi eller foderintolerance den har. Du kan eventuelt prøve dig lidt frem med de forskellige fodertyper, indtil du finder den, der passer bedst til din hund.

  Derudover kan du også få foder til din hund, hvis den har andre helbredsproblemer. Man kan eksempelvis få foder, der er lavet specielt til hunde mod overvægt, mod gigt, mod tarmproblemer eller problemer med nyrerne. På den måde kan du hjælpe din hunds helbred ved at give den det rigtige foder.

  Få råd af dyrehandleren

  Det kan være svært at finde den type foder, som er den helt perfekte for din hund. Hvis du er i tvivl, er det en god ide at spørge din dyrlæge eller dyrehandler til råds. Dyrehandleren har et stort kendskab til de forskellige produkter og kan derfor hjælpe dig med at finde det helt rigtige foder, så din hund slipper for generne med allergi. På den måde styrker du din hunds livskvalitet og helbred, så den får et godt og langt liv.

  Du kan købe foder til hunde med allergi lige her

  Læs mere om allergi hos hunde lige her:

  Foder til hunde med allergi

  Læs hvordan man opdager allergi hos hunde

  Categories: Allergi, Dyr, Foder, Hund, Hundefoder

  Tags: , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.