• Køb en hundekurv og giv din hund et sted at slappe af

  En skøn Buster hundeseng (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  En hund sover bedre i en hundekurv (foto: petworld.dk)

  Når du får en hund, er der mange ting, du nu skal ud og have. Det gælder både snor, hundeskåle og loppemiddel. Men af de ting, der er det vigtigste er hundekurven.

  Hundekurven er hundens hjem

  En hundekurv er en af de ting, der er hundens eget. Det betyder at den har et sted at lægge sig, som der dens eget, et sted hvor den ligger godt og kan genkende lugte. Det betyder også, at du er fri fra at have hunden i din seng, sofa og andre steder, hvis hunden er klar over, at hundekurven er det sted, den må være. Hvis du derimod godt kan lide at putte med hunden i sengen, så er det bare en heldig hund.

  De mange materialer og muligheder

  Der er mange muligheder, når det kommer til en hundekurv. Det kommer også an på om man betegner en hundeseng og puder som en hundekurv. I så fald er der endnu flere muligheder, du kan vælge i mellem.
  Du kan for eksempel købe en hundekurv i flet. Det er en klassisk kurv, der passer ind i de fleste hjem og samtidig ikke tager for meget opmærksomhed. Du kan også vælge at købe en hundekurv i plastik. Fordelen ved den er at den er nem at tørre af og gøre rent, fordi der ikke er nogen revner, sand og snavs kan ryge i. Dog er de begge hårde, så de kræver en pude eller tæppe, for at hunden ligger komfortabelt, og det kræver også at du køber en hundekurv, der er stor nok til at starte med, så du undgår at skulle ud og købe en ny, når hunden når sin fulde størrelse.

  Alternativt kan du også købe en hundepude eller seng, som den også bliver kaldt. Det er et blødere alternativ af skum til den hårde hundekurv, som kan flyttes nemt rundt. Den fås også i forskellige materialer. Det kan dog være en fordel med et materiale, der er vandafvisende. Det gør den nemmere at gøre ren, og den bliver ikke fugtig og klam, når en våd hund lægger sig i den.

  Se muligheder og udvalget og køb din hundekurv her

  Se flere tilbud her:

  Din hund sover fantastisk i en buster hundeseng

  Alt hvad du mangler hos din lokale online dyrebutik

  Categories: Dyr, Hund, Tilbehør, Udstyr

  Tags: , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.