• Køb et loppehalsbånd og undgå loppe- og flåtbid

  Find et fint halsbånd (foto: billigdyrehandel.dk)

  Find et loppehalsbånd (foto: petworld.dk)

  Den lille blodsugende parasit klæber sig til hundens pels. Hunden klør sig og prøver ihærdigt at komme af med det lille vingeløs insekt. Men intet hjælper. Den har suget sig fast og lever et godt liv.

  Er du hunde- eller katteejer kender du helt sikkert til, at dit dyr på et tidspunkt har fået lopper. Men ved at købe et loppehalsbånd til din eller kat kan du næsten undgå, at din hund eller kat får lopper. Loppehalsbåndet hjælper ikke kun imod lopper, men også flåter. Derfor er det et uundværlig halsbånd, hvis du har en hund eller kat.

  Loppehalsbåndet fungerer ved, at en sød citrus duft danner en zone omkring hunden eller kattens hals. Det er en såkaldt PMD olie, som er æterisk olie af citron eukalyptus, der bruges imod bidende insekter til både dyr og mennesker. Duften af de æteriske olier virker frastødende på lopper og flåter, som derfor ikke gider at bosætte i dit dyrs pels. Så længe halsbåndet dufter, så virker det. Vær derfor opmærksom på, om det dufter, for ellers skal du bare købe et nyt

  Du tænker måske, at det ikke er sund for dit dyr at have æteriske olier tæt på pelsen, men der er ingen sundhedsskadelige effekter af halsbåndet, hvis det anvendes, som det står skrevet i vejledning.

  Loppehalsbånd i forskellige størrelser

  Loppehalsbåndet bliver som sagt lavet til både katte og hunde. Derfor findes det også i forskellige størrelser, så det passer til størrelsen på dit dyr. Loppehalsbåndene bliver lavet i 35 cm., 40 cm. og 40-70 cm., så der er et halsbånd til både små som store dyr.

  Loppehalsbåndet kan let klikkes på dyrets hals og kan ligeledes reguleres i størrelsen. Prisen på loppehalsbåndene varierer lidt, men de koster alle under 200 kroner, så hvis det ikke længere virker efter hensigten, så koster det ikke alverden at købe et nyt.

  Hvis du vil vide mere om loppehalsbånd, så klik her

  Find loppemidler her:

  Køb frontline combo vet og slip for flåter og lopper

  Få glade hunde uden lopper med godt et loppemiddel

   

  Categories: Dyr, Loppemidler, Pels, Tilbehør, Udstyr, Velvære

  Tags: , , ,

  One thought on “Køb et loppehalsbånd og undgå loppe- og flåtbid

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.