• Køb frontline combo vet og slip for flåter og lopper

  Frontline er en sikker vinder! (foto: petworld.dk)

  Frontline er en sikker vinder! (foto: petworld.dk)

  Der er ikke noget værre, end en hund med lopper. Hunde sidder og klør og kradser sig hele siden og er meget, meget utilpas. Så snart du opdager, at din hund har lopper eller måske også flåter, så bør du få fat i Frontline Combo Vet, der dræber både flåter og lopper.

  Hunde kan næsten ikke undgå ikke at få flåter eller lopper på et eller andet tidspunkt. Det hører sig nærmest til, for hunde skal også have lov til at snuse rundt på eksempelvis en skovtur. Her er det bare meget svært at undgå lopper eller flået. Heldigvis er det nem at komme af med de to parasitter og bruger du Frontline Combo Vet, så slår du både lopper og flåter ihjel.

  Det er vigtigt at få slået alt utøjet ihjel så hurtigt så muligt. Loppeangreb kan eksempelvis udvikle sig til virkelig ulækre ting. Både grimme sår, som hunden får ved at kradse sig, men også loppeallergi eller alle de ulækre og ødelæggende sygdomme, som lopperne kan overføre fra andre dyr, de har været på.

  Frontline Combo Vet er nemt at bruge

  Frontline Combo Vet er nemt at bruge og samtidig også både forebyggende og behandlende overfor loppe og flåter. Frontline Combo Vet dræber både voksne lopper og flåter samtidig med, at produktet dræber loppeæg og laver. Det er vigtigt, for eller er det helt umuligt at slippe af med parasitterne. Frontline Combo Vet gives med det samme til hunden og virker fuldt ud inde for 24 timer.

  Du kan finde Frontline Combo Vet hos Petworld, der er en dyrehandel, der har alt til hunde, katte og andre kæledyr. Både i forhold til loppemidler, men også i forhold til foder og legetøj.

  Se hele Petworlds udvalg i deres webshop, som du finder på deres hjemmeside her

  Læs om flere loppemidler her:

  Få glade hunde uden lopper med godt et loppemiddel

  Behandl lopper med loppekur til katte

  Categories: Dyr, Loppemidler, Pels, Sundhed, Tilbehør, Udstyr, Velvære

  Tags: , , , , , ,

  One thought on “Køb frontline combo vet og slip for flåter og lopper

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.