• Kør sikkert når du har din hund i bilen

  Dyrehandel (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Dyrehandel (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Det er godt nok ikke et lovkrav, at du skal have din hund fastspændt eller i bur, når du skal have din pelsede, firbenede ven med i bilen, men derfor er det dog højt anbefalet alligevel. Det er nemlig en fordel for både dig, hunden og de mulige andre passagerer, der måtte være med i bilen, når I er ude på tur. Er din hund ikke i bur eller fastspændt, kan dette netop være årsag til flere uheldige situationer, som bestemt kunne have været undgået, hvis hunden ikke sad ”løst” i bilen.

   

  Undgå unødige ulykker, når du har din hund med i bilen

  Skulle I være så uheldige at komme ud for an trafikulykke, kan din hund og andre i bilen risikere at få alvorlige skader og mén af, at hunden bliver kastet rundt i bilen. Og hvis det nu ikke drejer sig om en ulykke, er der jo stadig mulighed for, at hunden bevæger sig meget rundt i bilen og måske endda lige frem ender på førerens skød, eller lægger sig på forsædet og er i vejen for, at føreren kan komme til hverken håndbremse eller gearstang, hvilket kan være ret problematisk, når man er ude at køre.

   

  Hav god samvittighed, når du har hunden med i bilen

  For at undgå disse uheldige situationer, er det en god ide, hvis du enten anskaffer dig et bur til at have bag i bilen, eller en hundesele, så du undgår, at hunden risikerer at kunne flyve rundt i bilen, og så du kan transportere din hund sikkert fra A til B. Der findes både transporttasker, -kasser og -bure, så du har mange muligheder for at vælge den helt rette løsning, når du skal have menneskets bedste ven med på en tur i bilen ud i det fri eller på vej til dyrlæge.

   

  Klik her for at se muligheder for at have din hund med i bilen

   

  Se mere:

  Sådan kan du være med til at hjælpe din allergi hund

  Barf er naturligt hundemad og råfoder til hunde

  Categories: Hundehalsbånd, Sundhed, Tilbehør

  Tags: , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.