• Loppemiddel til katte gavner både dig og dit kæledyr

  Advantage er et super loppemiddel (foto: billigdyrehandel.dk)

  Du kan hurtigt slippe for lopper (foto: billigdyrehandel.dk)

  Gider du heller ikke lopper? Lopper kan få det til at krible og krable over hele kroppen, så det nærmest gør ondt! Det er især fra husdyr som f.eks. katte, at det lille skadedyr havner hos dig og din bolig. Chancerne for, at katten eller hunden kommer hjem med den ene eller anden form for parasitter, øges i sær, når vores firbenede venner færdes ude i naturen, eller når de er sammen med andre dyr. Dette er både synd og svært at forhindre, og dyrene er selv mindst lige så trætte af lopper, som vi er – hvis ikke mere! Så hvorfor ikke anskaffe dig et forebyggende middel mod lopper, så din kat ikke kommer hjem med flere af slagsen? De fleste loppemidler til katte og andre kæledyr er ganske harmløse over for kæledyret, og det ekstra medlem af familien vil derfor ikke lide ved behandlingen. Loppemidler sørger for, at hele loppens udvikling lige fra æg til den udklækkede puppe stoppes. Samtidig forhindrer midlet også, at din lille ven ikke bliver angrebet af flere dumme lopper.

  Et loppemiddel til din kat gør gavn

  Loppebid lægger man ikke altid mærke til, hvilket øger sandsynligheden for, at disse spreder sig. De er svære at slippe af med igen, og du risikerer, at de invaderer dit hjem, hvis du er uheldig. Det er særligt i sensommeren og efteråret vores pelsede venner angribes, da dette er højsæson for lopper. Desuden kan din kat eller hund risikere at udvikle loppeallergi, hvis lopperne vælger at bosætte sig i den varme, bløde pels. Dette skyldes, at kæledyrenes overfølsomhed for stofferne i loppespyt er meget værre end menneskers. Derfor er det vigtigt at være ekstra opmærksom på, at de små bæster ikke har sat sig fast nogen steder.

  Flere praktiske forebyggende midler mod lopper

  Loppemidler fås i forskellige løsninger. Der findes midler, der skal indtages oralt gennem føde, eller loppemidler, der skal kommes på huden. De er alle nemme at anvende, og de findes i flere forskellige styrker, så du skal bare vælge dét loppemiddel, der passer bedst til dit og din kats behov. Ydermere virker et loppemiddel hurtigt efter den første behandling. Allerede inden for 24 timer kan den fulde effekt ses, og lopperne enten dør eller vil ikke længere ønske at sætte sig fast på katten.

  Klik her og find det rette loppemiddel til katte

  Se flere loppemidler her:

  Behandl lopper med loppekur til katte

  Bekæmp lopper og flåter med frontline combo

  Categories: Dyr, Kat, Loppemidler, Pels, Sundhed

  Tags: , , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.