• Loppemidlet advantage kommer i pipette til både kat og hund

  Advantage er et super loppemiddel (foto: billigdyrehandel.dk)

  Advantage er et super loppemiddel (foto: billigdyrehandel.dk)

  Lopper er utrolig irriterende. Det er næsten uundgåeligt, at din hund eller kat ikke får lopper på et tidspunkt. Det er ikke alene et træls skadedyr, som din kat eller hund kan blive udsat for, det er også et farligt skadedyr. I ordet skadedyr ligger jo, at det er farligt og det er loppen faktisk. Den kan nemlig overføre bakterier og sygdomme fra andre dyr, når den kommer på din hund eller kat. Derfor er det bare med at komme af med lopperne og det gør du aller bedst med Advantage loppemiddel.

  Advantage loppemiddel virker hurtigt og effektivt. Det bedste ved loppemidlet er, at det dræber både lopper og loppeæggene. På den måde kan du komme hele loppeangrebet til livs med det samme. Advantage loppemiddel kommer i pipetter, og du giver din kat eller hund det som en sprøjte i nakken. Det gør hverken ondt på dit kæledyr, men er højt lidt irriterende, sørg derfor at holde hunden eller katten godt fast, når du giver dem Advantage.

   Læs indlægsseddelen i boksen med Advantage

  Det kan være en god idé at læse indlægsseddelen, der ligger i boksen med Advantage. Det er nemlig et stærkt middel, og du skal kun bruge det til at give til katte eller hunde med lopper. Advantage kan også bruges forebyggende, og når du har givet det til eksempelvis din kat, så virker det fra første dag og i en 3-4 uger.

  Vejer din kat under 4 kg, så skal du give dem 1 pipetter a 0,4 ml. Vejer den 4 kg eller mere, så skal du give den 1 pipette a 0,8 ml.  Har du dirrende killinger, så er det ikke nogen god idé at give dem Advantage. Og er din kat overfølsom, så hold dog også fra loppemidlet.

  Du kan købe Advantage her

  Find flere gode loppemidler her:

  Få glade hunde uden lopper med godt et loppemiddel

  Køb frontline combo vet og slip for flåter og lopper

   

   

   

  Categories: Dyr, Hund, Kat, Loppemidler, Pels, Sundhed

  Tags: , , , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.