• Med katte legetøj bliver din kat langt gladere

  Kat (foto: billigdyrehandel.dk)

  Kat (foto: billigdyrehandel.dk)

  Når man har et husdyr som for eksempel en kat, så er det ret normalt, at kæledyret kommer til at gå selv derhjemme ret mange timer hver dag. Ofte arbejder kattens ejere de første otte til ni timer om dagen, og om aftenen tager de måske ud og besøger nogle venner. Det betyder at katten har en lang og ensom dag, med mindre det selvfølgelig er en ude kat, så har den selvfølgelig lidt mere at give sig til. Hvis ikke, så keder den sig højest sandsynligt. Det er muligt, at sørge for, at katten får sig en sjovere og mere underholdende dag, som jeg er sikker på, også er i de fleste katteejeres interesse.

  Katte legetøj gør, at din kat keder sig mindre

  Der er mange forskellige former for katte legetøj, der kan hjælpe til med at underholde din kat, blandt andet når den er alene hjemme. Du kender garanteret de klassiske bolde med en klokken indeni. De plejer altid og være en sikker succes, som katten kan få flere timer til at gå med. Derudover findes der tøjdyrsmus, som man kan få med eller uden snor i. Hvis man køber den med snor, bliver den lidt sjovere, for så kan man trække musen fremad, mens katten jagter sit tøjdyrsbytte. En gammel klassiker, der også er en sikker vinder, er et kradsetræ. Det er en form for stolpe, der er viklet noget snor eller noget stof rundt om, som katten kan kradse og bide i. Med dette stykke legetøj slipper du måske også for, at det ikke går ud over sofaen i stedet.

   Der findes rigtige mange former for katte legetøj

  Hvis du søger på nettet, kan du finde uendelige mængder og typer af katte legetøj. Og det er helt sikkert, at du kan finde noget, der vil tilfredsstille din legesyge kat. Du kan med fordel bruge lidt tid på nettet, for at finde ud af, hvad der er af muligheder indenfor katte legetøj, eller også kan du gå ned i den lokale dyrehandel.

  Du kan læse mere om katte legetøj her

  Find mere udstyr til din kat her:

  Giv din kat fuld frihed med en ordentlig kattelem

  Kattegrus hjælper dig med at holde lugten væk

   

   

  Categories: Kat, Tilbehør

  Tags: , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.