• Ny katteejer? Derfor er kattebakker et must

  Din indendørs kat har brug for en kattebakke (foto: petworld.dk)

  Din indendørs kat har brug for en kattebakke (foto: petworld.dk)

  Overvejer du at anskaffe dig en kat? Det kan der være mange gode grunde til. Katte er noget helt særligt, og de er lidt deres egne. De er selvstændige, men samtidig kælne, trofaste og elskværdige. De er vilde med at putte og nusse, men de kan også sagtens passe sig selv. Hvis de vil på eventyr, tager de gladeligt afsted uden dig – også gerne i flere dage.

  Katte kræver ikke så meget af deres ejer og giver derfor rigtig meget igen. De er seje dyr, og man siger, at katte har ni liv. De lander oftest på fire poter, når de hopper ned fra høje steder. Selvom de er glade for at gå på eventyr i skove og træer, så kommer de som regel hjem og overnatter – gerne i sengen med dig, hvis de må.

  De spinder, og det har en antistressende effekt, som mange mennesker sætter pris på. Hvis du overvejer en kat, kan det være fordelagtigt at købe en fra et internat. Der er nemlig mange uønskede katte, og derfor kan du være med til at gøre livet bedre for en af dem. Om sommeren er der endda mange killinger. Men inden du anskaffer dig katten, bør du købe en kattebakke.

  Kattebakker gør livet nemmere

  De fleste katte er udendørskatte, og derfor kan man tænke, at det ikke er nødvendigt med en kattebakke. Men tro om. En kattebakke kan i særlige tilfælde være helt uundværlig – også selvom du har en kattelem, så katten selv kan løbe ud.

  Når du får katten hjem, er det vigtigt at holde den inden døre i det første stykke tid, så den vænner sig til sit nye hjem. Her er kattebakken uundværlig. Den gør tilvænningen nemmere, fordi du blot skal tømme kattebakken. Der kan også være andre tidspunkter, hvor det kan være nødvendigt at holde katten inde, og i sådanne tilfælde er det også nemmere med en kattebakke.

  Hvis du ikke har en kattelem, kan det være fordelagtigt med en kattebakke. På den måde behøver katten ikke at holde sig, hvis den ikke lige har mulighed for at komme ud. Det giver både frihed til dig og katten.

  Se et stort udvalg af kattebakker her

  Find tilbehør til katte her:

  Kattegrus hjælper dig med at holde lugten væk

  Find det helt rigtige katte halsbånd, der passer til din kat

  Categories: Dyr, Kat, Tilbehør

  Tags: , , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.