• Overvej om du skal bygge dit eget hønsehus

  En fantastisk løbegård (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  En fantastisk løbegård (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  For de fleste er det en hyggelig tanke, at have høns gående i haven. Det giver nemlig en hyggelig og idyllisk følelse af, at man befinder sig lidt ude på landet, også selvom man måske bor i byen. Hønsene giver også mulighed for, at man kan få friske æg, når man har lyst til det, og så ved man at de æg, som man får, kommer fra høns der rent faktisk har et godt liv. Hvis man har besluttet sig for at holde høns, skal man naturligvis have et hønsehus og her er der forskellige løsninger, som man kan vælge. Det er nemlig både muligt at købe et færdigt hønsehus og at bygge et selv, og begge dele har sine fordele.

  Et hønsehus skal være tilpas stort

  Hvis man har besluttet sig for at bygge sit eget hønsehus, er det vigtigt at man sætter sig godt ind i, hvad det er hønsene har brug for. Først og fremmest skal man sørge for, at hønsene har den plads, som de har brug for. Det skal jo netop ikke ende som med burhøns, der går op og ned ad hinanden. Samtidig skal man overveje, om man vil isolere sit hønsehus. Dette er rent faktisk ikke nødvendigt at gøre, for hønsehuset skal blot være tæt og så skal det indeholde nogle gode reder til hønsene.

  Køb et færdigt hønsehus med høj sikkerhed

  Nogle vælger dog også at købe hønsehuset i stedet for at bygge det selv. En af de ting, der er særligt vigtige ved et hønsehus, er sikkerheden. Hvis man ikke får sikret hønsehuset ordentligt, er der nemlig risiko for, at der kommer uønskede gæster på besøg. Dette kan eksempelvis være ræve. Køber man et hønsehus med god sikkerhed, vil man trygt kunne have sine høns i haven.

  Find dit hønsehus ved at klikke her.

   

  Se også:

  Undgå hund med diarre

  Hvis du har fisk kan du med fordel købe en sandfilterpumpe

  Categories: Bur, Fugle, Haven

  Tags: , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.