• Royal Canin Hypoallergenic kan hjælpe din hund med allergi

  Allergifoder hund (foto: petworld-vet.dk)

  Allergifoder hund (foto: petworld-vet.dk)

  For mange hundeejere er det at have en hund en stor hobby og en vigtig del af ens tilværelse og liv. Hundeejeren bliver for eksempel ofte tæt knyttet til deres hund og de to og resten af familien kan igennem mange år dele mange oplevelser sammen. Det kan være i sommerhuset, på skiferie, ved stranden, på jagt eller noget helt andet.

  En hund har som mange måske ved bedst af at blive luftet ofte og komme ud og bevæge sig en del i naturen. Mange hunde er skabt med et højt energiniveau og vil gerne ud at løbe og springe rundt i naturen og snuse sig frem til andre dyr eller spor.

  Derfor kan der hurtigt blive sat en dæmper på en hunds tilværelse, hvis den udvikler allergier for noget specielt. Hvis nu en hund begynder at udvikle allergi for en bestemt type pollen i naturen, så kan det skabe vejrtrækningsproblemer og genere hunden unødigt.

  Samtidig så kan en hund også godt udvikle allergi for forskellige former for næringsstoffer, som der findes i hundefoder.

  Dette betyder også, at hundens mave og tarm kan blive udsat for unødig irritation, hvis man som ejer ikke opdager, at der er noget galt.

  Mange forskellige fodertyper fra Royal Canin Hypoallergenic

  Derfor kan det være en god idé som ejer at bruge noget tid på at finde den bedste løsning i forhold til at finde noget foder, som kan hjælpe ens hund.

  Noget foder er egnet til hunde med allergi overfor forskellige næringsstoffer. Nogle hunde kan ligesom mennesker have svært ved at nedbryde gluten, der er et proteintype, der ofte findes i forskellige typer korn og i hvede.

  Derfor giver det her god mening at finde noget foder til sin hund, som ikke indeholder gluten.

  Samtidig så kan en pille eller en indsprøjtning måske være en mulighed, hvis hunden har allergi overfor pollen ude i naturen. I begge tilfælde er det en god idé at kontakte en dyrelæge, så man får den rigtige vejledning.

  Vil du se mere om Royal Canin Hypoallergenic, så kig her

  Find mere royal canin her:

  Billig Royal Canin her

  Din hund vil elske Royal Canin Hypoallergenic

  Categories: Allergifoder, Dyr, Hund, Hundefoder, Sundhed, Tilbehør, Velvære

  Tags: , , , , , ,

  One thought on “Royal Canin Hypoallergenic kan hjælpe din hund med allergi

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.