• Royal Canin til den syge og den raske hund og kat

  Allergifoder hund (foto: petworld-vet.dk)

  Allergifoder hund (foto: petworld-vet.dk)

  Vores hunde og katte skal have det bedste foder. Og man kan i mange tilfælde få det, de har brug for i det standard foder, man kan finde i supermarkederne. Men ind i mellem vil vores kæledyr døje med forskellige skavanker, og i mange tilfælde vil det være muligt at kunne behandle, og hjælpe hunden eller katten til at få det bedre, gennem kosten.

   

  Det kan for eksempel være at din hund har spist noget, den ikke kan tåle, og dermed fået dårlig mave. Det kan udover kosten også behandles med kosttilskud og håndkøb så som mælkesyrebakterier. Men med kosten alene vil i kunne komme langt.

   

  Det kan også ske, at din kat har allergi. Det kan være svært at skelne fra foderintolerance. Om det er allergi i foderet eller noget i luften er svært at vide, uden man skal sørge for at katten ikke er udsat. Men også i disse tilfælde kan et særfoder være behjælpeligt i at linde symptomerne for allergi – om det er hos din kat eller din hund.

   

  Royal Canin til din hjælp

   

  For at finde et foder, der kan hjælpe på din hund eller kats helbred, skal du finde et mærke, der tilbyder afbalanceret foder, sådan at det foder du køber, passer til det, dit kæledyr lider af.

   

  Det er for eksempel noget som Royal Canin kan tilbyde. De har forskellige linjer, der kan noget forskelligt i forhold til helbredet. Døjer i med maveproblemer er det det deres Gastro Intestinal  linje, der kan hjælpe med at genoprette ubalancer i tarmsystemet. Er det allergi, hunden eller katten døjer med, er det deres Hypoallergent foderlinje, der kan hjælpe med at mindske de irriterende symptomer.

   

  Derudover fås der også mange andre varianter. For eksempel foder til din hvalp, til din drægtige hund eller til den gamle hund eller kat, der har brug for mere energi og mineraler end normalt.

   

  Der findes altså et hav af afbalanceret foder fra Royal Canin. Gå op opdagelse og køb det her.

   

  Kig videre i disse indlæg:

  Advantage loppemiddel giver din kat et loppefrit liv

  Hundefoder varierer – hvad er det bedste for din hund?

   

  Categories: Dyr, Foder

  Tags: , , , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.