• Sådan kan du være med til at hjælpe din allergi hund

  Allergifoder hund (foto: petworld-vet.dk)

  Allergifoder hund (foto: petworld-vet.dk)

  Hvis man ønsker at vide, hvordan man kan hjælpe en hund der har allergi, er det en god ide, at læse med her. Selvom nogle råd kan virke logiske, er det nemlig alligevel noget, som mange hundeejere ofte glemmer. Men det er faktisk ret ligetil, når man skal hjælpe sin hund der har allergi.

  Hjælp din hund ved at opdage dens allergi

  Det kan måske virke meget basalt at sige, at man først og fremmest skal opdage hundens allergi, før man kan hjælpe den. Men ikke mindst er det noget, der er et stort problem, fordi mange hundeejere ikke er dygtige nok til at opdage, når en hund har allergi. Dette skyldes ikke, at det er svært at opdage en hunds allergi eller at man skal være dyrelæge, for at kunne spotte symptomerne. Det skyldes derimod blot manglende opmærksomhed fra hundeejerens side. Der er nogle klare tegn på, at en hund har allergi, men disse tegn bliver ofte fejltolket, således at man eksempelvis tænker, at hunden har lopper eller flåter. Og så er det umuligt at hjælpe hunden rigtigt.

  Hjælp din hund af med allergi

  Nogle af disse tegn kan være, at hunden klør sig selv meget i pelsen eller ændrer adfærd til at blive mere isoleret og asocial. Men det kan også være, at hunden mister lysten til at spise. Og specielt sidstnævnte er noget hundeejere glemmer at kigge på. Mange ser det ikke som noget stort problem, fordi de måske tænker at hunden nok selv skal spise, hvis den er sulten. Men lider den af foderallergi, og derfor reagerer når den spiser dens normale foder, vil den ikke have lyst til at spise foderet. I stedet for skal man udskifte dette foder med specielt foder, der ikke indeholder de ting, som hunden reagerer på.

  Læs flere gode råd om at hjælpe en allergi hund på petworld-vet.dk.

   

  Se mere:

  Barf er naturligt hundemad og råfoder til hunde

  Undgå hund med diarre

  Categories: Dyr, Hund, Hundehalsbånd

  Tags: , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.