• Sådan pynter du dine fuglebure flot og praktisk

  Pynt dit fuglebur flot, så fuglene har det godt (foto: petworld.dk)

  Pynt dit fuglebur flot, så fuglene har det godt (foto: petworld.dk)

  Et fuglebur i stuen er som regel en stor og klodset størrelse, og derfor gør det ikke noget, at du som skal kigge på buret i det daglige, har noget mere pænt end bare fuglen. Derfor er der flere ting, du kan gøre for at peppe det lidt op.

  Du kan starte med at male det bur, du har købt til din fugl i en sjov farve. Det lyser lidt op i stuen, og samtidig giver det også fuglen noget sjovt at kigge på. Dog skal du huske ikke at male buret i en for skrigende farve, da mange fugle har det med at blive forskrækket for stærke farver eller lyde.

  Hvis du ikke lige har mod på at male buret, kan du nøjes med at pynte det med sjove farver. Det kan være snore, som du vinkler omkring gitteret, i alle regnbuens farver. På den måde giver du både dig selv noget pænt at kigge på, og din fugl får noget ekstra, sjovt legetøj.

  Praktisk indretning

  Udover det udvendige og hyggelige skal du også huske at indrette buret efter fuglen, der bor i det. Enhver fugl har sine ønsker og krav, når den bliver taget ud af sine vante omgivelser og proppet ind i et bur. Derfor har det lige så stor prioritet som det pæne ydre.

  Først og fremmest skal det være det mest nødvendige som mad, vand og en soveplads samt et sted, hvor fuglen kan være i det daglige – en pind eller stykke træ. Det gælder for alle fugle, uanset størrelse eller art.

  Desuden skal der være legetøj. Alt efter hvilken fugl du har, skal der være noget forskelligt legetøj, som stimulerer. Er det for eksempel en papegøje, skal legetøjet helst være i mange farver og med lyde for at stimulere den kloge fugl.

  Du kan finde mange sjove fuglebur til både store og små fugle lige her

  Se mere her:

  Giv fuglene tryghed med en fuglekasse

  En dyreforretning gør det nemt at have dyr

  Categories: Bur, Dyr, Fugle

  Tags: , , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.