• Undgå ubudne gæster med effektive musefælder

  Slip for mus med en musefælde (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Slip for mus med en musefælde (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Selvom mange synes at mus ser søde ud, er det ikke altid så spændende, at få besøg af de små dyr. Ønsker du derfor at sikre dig, at du ikke skal have ubudne gæster, kan de investere i musefælder. Og synes du, at det er synd for musen når den bliver aflivet, kan du bare investere i en musefælde, der vil fange musen levende. På denne måde kan du bare sætte den ud i naturen igen, når du har fanget den.

  Musefælden skal passe til musen

  Det er vigtigt at du er klar over, hvilken slags mus du har på besøg. Der er nemlig stor forskel i størrelsen af mus og derfor er det forskelligt hvad du har behov for, alt efter hvilken type mus der er tale om. En lille husmus vil eksempelvis skulle have en lille fælde, men denne fælde vil samtidig være for lille til at fange en større mus. Derfor vil det ikke være effektivt, hvis du har en forkert fælde.

  Forskellige typer af musefælder

  Der findes mange forskellige typer af musefælder og det kan være meget forskelligt hvad du har brug. Hvis du synes mus er søde og det ikke er så tit, at du har besøg af dem, kan du måske nøjes med en musefælde, der vil fange musen levende, så du selv kan lukke dem ud i naturen igen bagefter. Hvis du derimod har problemer med at du alt for ofte har mus rendende, kan det være nødvendigt med musefælder, der vil slå musene ihjel. Og her kan du vælge mellem elektroniske musefælder og smækfælder. Hvis du ønsker en musefælde, der er effektiv at have stående indenfor, vil det være en god ide, at vælge den elektroniske løsning. Denne kan således kun bruges indenfor, men er meget praktisk, idet musen bliver guidet ind i en boks, hvor den bliver aflivet. Derfor har man ikke en død mus liggende frit.

  Køb derfor effektive musefælder

  Se mere her:

  Ny katteejer? Derfor er kattebakker et must

  Advantage loppemiddel giver din kat et loppefrit liv

  Categories: Dyr, Tilbehør, Udstyr

  Tags: , ,

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.